Hemmotteluhoidot

Intialainen Päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin, sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia, että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot ja korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä, eikä siinä käytetä öljyä ja sopii siksi tehtäväksi, vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi!

Hoito kestää n.30minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää.

 

Hot Stone -kuumakivihieronta

Hot Stone -hieronnassa asiakasta hierotaan lämpimillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka muotonsa ansiosta tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä, kuin käden iho. Hoidon tärkein elementti onkin lämpö ja sen siirtäminen noin 55 asteilla kivillä asiakkaaseen, jolloin hoito koetaan miellyttävänä, kivuttomana ja rentouttavana. Elektromagnetismin avulla mineraalipitoiset kivet hoitavat myös tasapainottamalla tai palauttamalla kehon energiaa.

Yhteystiedot

Elimäen palvelukeskus

Meijeritie 1
47200 Elimäki

Korian palvelukeskus

Jaakkolankuja 4-6
45610 Koria

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi ja käyttämällä palveluitamme tuet toimintaamme. Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus edulliseen lounaaseen. Voit myös osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.


Liity jäseneksi