Fysioterapia

Fysioterapia Korialla avoinna. Ajanvaraukset ensisijaisesti puhelimitse. Älä tule paikan päälle varaamaan aikaa. Käynti keittiön ovesta.

Elimäen fysioterapia on avattu asiakkaille rajoitetusti. Suorita ajanvaraus puhelimella tai sähköisesti. Kun saavut fysioterapiaan, niin tule odottelemaan ulos sisäpihalle, joka on päiväkotia vastapäätä. Sinut noudetaan ulkoa. Sisätiloihin ei pääse odottelemaan.

 

Toimipisteemme sijaitsevat Elimäen ja Korian Palvelukeskusten yhteydessä. Tarjoamme fysioterapiapalveluita sekä talon asukkaille, että ulkopuolisille asiakkaille. Hoitoihin voit saapua lääkärin lähetteellä tai ilman.

Katso hinnasto

 Hinnasto 1.1.2023
Fysioterapia 30 min. 49€ 45 min. 57€ 60 min. 70€ (kotikäyntilisä +50%)
Hieronta 30 min. 48€ 45 min. 52€ 60 min. 65€ 90 min. 85€
Hierontahinnoista jäsenalennus -10%

Peruutukset edellisenä päivänä viimeistään klo 16. Peruutukset ensisijaisesti tekstiviestillä. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista perimme täyden hoitohinnan. Huomioithan, että jos sinulla on flunssan tai vatsataudin oireita, niin hoitoon ei saa tulla! Meillä on mahdollista maksaa hieronnat myös ePassilla.

Olemme Kela:n vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapian palveluntuottaja. Lisätietoja: Kela

Ajanvaraus

 

 

Tästä pääset varaamaan aikoja fysioterapeuteillemme. Jos haluat varata Kela:n kuntoutusta, allasterapiaa, kotikäyntejä, 60 min tai 90 min käsittelyaikoja, niin varaukset tulee tehdä puhelimitse p. 040-8463545 tai 040-5420326. Fysioterapian Kela-korvaus loppuu vuoden 2023 alussa.

Huom! Jos varausvahvistus -viesti ei saavu sinulle, niin tarkistathan roskapostin!

Varaa aika tästä

 

 

Fysioterapeutit

Sirpa Pulkki

Sirpa Pulkki

Fysioterapeutti
Bobath
Ikääntyneiden fysioterapia
LYKO-lymfaterapia
Ryhmäliikunta

Laura Kiiskilä

Laura Kiiskilä

Fysioterapeutti AMK
Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

 

Hilla 

Hei!

Olen 1-vuotias shetlanninlammaskoira Hilla ja minut voit toisinaan nähdä fysioterapeutti Lauran mukana. Muutin Lauran luokse marraskuussa 2021 ja siitä asti olen kulkenut Lauran mukana välillä töissä. Eli näin olen ennättänut tutustumaan jo hetken tulevaan työpaikkaani, sekä tottumaan erilaisiin ja eri tavoin kulkeviin ihmisiin. Minusta on tarkoitus tulla aikanaan Lauran työpari koira-avusteisessa fysioterapiassa.

Mitäkö koira -avusteinen fysioterapia on?  Koira -avusteisessa fysioterapiassa fysioterapeutti laatii harjoitteet asiakkaan kuntoutustavoitteet huomioiden. Nämä harjoitteet pääset sitten suorittamaan minun kanssani. Harjoitteet voivat olla tasapainoon,lihasvoimaan ja ketteryyteen liittyviä. Toisaalta harjoitteet vaativat myös muistia, kommunikointia ja tarkkaavaisuutta, sekä sinulta että minulta. Mikäli pohdit olisiko koira -avusteinen fysioterapia sinun juttusi, niin nykäise Lauraa hihasta ja kysy.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

*-merkityt pakollisia
Tarkista tämä kenttä!
Tarkista tämä kenttä!
Tarkista tämä kenttä!
Invalid Input
Invalid Input

Yhteystiedot

Elimäen palvelukeskus

Meijeritie 1
47200 Elimäki

Korian palvelukeskus

Jaakkolankuja 4-6
45610 Koria

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi ja käyttämällä palveluitamme tuet toimintaamme. Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus edulliseen lounaaseen. Voit myös osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.


Liity jäseneksi