Fysioterapia tiedottaa

Fysioterapia tiedottaa

Sähköinen ajanvaraus on taas avoinna.

Myös Elimäen toimipisteen fysioterapiaan on mahdollista tulla hoitoihin. Tee ajanvaraus joko puhelimella tai sähköisesti. Kun tulet paikanpäälle, niin sisäänkäynti tapahtuu sisäpihalta, joka on päiväkotia vastapäätä. Odottele ulkona. Fysioterapeutti noutaa sinut sieltä. Sisälle ei ole nyt mahdollista tulla odottelemaan.

Elimäen toimipisteen fysioterapia suljettu toistaiseksi

Ellimäen Fysioterapian toimipiste suljettu toistaiseksi

Vallitsevan tilanteen vuoksi Elimäen Puustellin Elimäen  toimipisteessä siijaitseva fysioterapia on toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta asiakkailta. Kotikäyntejä on mahdollista saada. Korian toimipiste toimii normaallisti.

Liikuntaryhmät alkavat viikolla 36

Liikuntaryhmät alkavat

Korian vesiliikuntaryhmät alkavat viikolla 36. Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi, vain kertamaksut ovat mahdollisia. Samoin ryhmiin voi tulla, vain ehdottoman terveenä. Kunkin tulee huolehtia itse turvaväleistä.

Elimäen Puustellin Elimäen toimipisteen tiloissa ei valitettavasti voida järjestää liikuntaryhmiä syksyn 2020 aikana. Lavikset Korialla ja Hongiston lavalla esitteen mukaisesti.

Uimahalli aukeaa 1.6. samoin fysioterapia ja kahvila Korialla

Avaamme Korialla 1.6. uimahallin, fysioterapian ja kahvila-ravintolan

Pääsemme avaamaan uimahallin, fysioterapian ja kahvila-ravintolan 1.6. noudattaen annettuja ohjeita. Ole hyvä ja tutustu tarkasti oheiseen ohjeistukseen ja noudata niitä!

Tärkeä tiedote

Rajoitukset jatkuvat 13.5. asti!

 

Huomio huomio, uutta tiedotettavaa!!!!

Huomenna astuu uudet rajoitukset voimaan. Lue tiedote huolella. Koskee uimahallia ja asumisyksiköitä. 

Tiedoksi myös, että liikuntaryhmien ja uimahallin kausilipuista ei tehdä hyvityksiä, koska muutokset ovat meistä riippumattomia ja liikuntakaudesta on ennätetty pitää jo yli puolet.

Yhteystiedot

Elimäen palvelukeskus

Meijeritie 1
47200 Elimäki

Korian palvelukeskus

Jaakkolankuja 4-6
45610 Koria

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi ja käyttämällä palveluitamme tuet toimintaamme. Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus edulliseen lounaaseen. Voit myös osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.


Liity jäseneksi